Gevallen bladeren worden kunst

1 maart 2016
355

Met slechts een hobbymes en een naald maakt kunstenaar Omid Asadi delicate en gedetailleerde kunstwerken uit gevallen bladeren. Hij vertelt: "Kunst is voor mij een manier om anders naar mijzelf en de wereld om mij heen te kijken. Ik vroeg me op een gegeven moment af waarom niemand naar deze prachtige bladeren kijkt en gewoon over ze heen loopt. Als ze bloemen waren geweest ging men er heel anders mee om. Ik wil deze bladeren graag een tweede leven geven, en een kunstwerk van ze maken."

Met elk blad is Asadi een week tot 2 maanden bezig,inclusief drogen. Hij moet zeer voorzichtig te werk gaan omdat één uitschieter een heel kunstwerk kan verwoesten. Slow art, mooi!

omid asadi omid asadi2 omid asadi3 omid asadi4 omid asadi5 omid asadi6 omid asadi7 omid asadi8 omid asadi9 omid asadi11 omid asadi12

[hr]

Bekijk ook: Handgemaakte kunstwerken van minuscule blaadjes

Helen Ahpornsiri 6

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Markante scenes uit het leven van beroemde kunstenaars

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De mythe van Prometheus, god en Titaan

De 9 allermooiste gedichten bij overlijden moeder

De strijd tussen Hera, godin van de goden en Heracles

Kleurpsychologie: Hoe kleuren je ruimte beïnvloeden

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings