Getekend door het leven... en een potlood

16 december 2015
419

Ouder worden wordt vaak geassocieerd met verval. Biologisch en lichamelijk gezien is dat misschien ook wel zo, maar de definitie van verval is in de huidige tijd wel erg beperkt geworden, vindt tekenaar Antonio Finelli. Hij is gefascineerd door wat de tijd en het leven doen met iemands uiterlijk.
Rimpels en groeven geven een gezicht karakter, en zijn tekeningen bewijzen dat die geplooide gezichten eigenlijk veel interessanter om naar te kijken dan een glad of gladgestreken gezicht. Met zijn kunstwerken nodigt Finelli zijn publiek uit om na te denken over de manier waarop ze zelf ouder worden. Hij noemde ze niet voor niets allemaal 'zelfportretten'.
Ze gaan niet over de persoon in kwestie, maar wat de toeschouwer er in ziet. Hoe denk jij over die rimpels en groeven? Maakt het je nieuwsgierig naar de persoon in kwestie, houdt het je een spiegel voor of doen de portretten je denken aan anderen in je omgeving?
Getekend door het leven... en een potlood | Paradijsvogels Magazine Getekend door het leven... en een potlood | Paradijsvogels Magazine Getekend door het leven... en een potlood | Paradijsvogels Magazine Getekend door het leven... en een potlood | Paradijsvogels Magazine Getekend door het leven... en een potlood | Paradijsvogels Magazine Getekend door het leven... en een potlood | Paradijsvogels Magazine Getekend door het leven... en een potlood | Paradijsvogels Magazine Getekend door het leven... en een potlood | Paradijsvogels Magazine
 

Lees ook:  Oog in oog...met 1.225 ballen van hout

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down