Geschilderde foto's van water

2 februari 2016
435

Vele kunstenaars laten zich inspireren door het onderwerp water. Altijd in beweging en nooit van eenzelfde kleur kan zelfs een alledaagse regenplas als muze dienen voor degene die het wil zien. Zo ook voor de de Japanse kunstenares Ai Shah die in haar schilderijen die ene milliseconde vastlegt van de rimpeling in het water: vluchtige beelden die ze vereeuwigd op het doek. Het feit dat ze deze voorstellingen met een fotografische precisie schildert zorgt voor een interessant contrast met de vluchtigheid van het moment. Voor haar kan een schilderij niet lang genoeg duren:

[quote text_size="small"]

"Wanneer ik schilder dan vallen mijn dagelijkse zorgen weg en vind ik mijzelf met de vreugde van kleur en canvas"

[/quote]

 

ai shah ai shah2 ai shah3 ai shah4 ai shah5 ai shah6 ai shah7 ai shah8

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  De kunst van het kunst kopen: 6 nuttige tips van de experts

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down