Gerecyclede tijdschriften worden prachtige insecten

23 februari 2020
588

Reclame kan soms plat en weinig subtiel zijn, maar dit bureau maakte iets bijzonders. Voor IGEPA - een papierfabrikant - verzamelden de reclamemakers honderden oude tijdschriften en kranten. Pagina voor pagina knipten ze daar de vormen en kleuren uit om onderstaande insecten te fabriceren. Met oog voor detail en een delicate uitvoering in uitvoerig knip-, vouw-, en plakwerk worden deze beesten tot prachtige kunstwerkjes. Mooi!

In het filmpje onderaan deze pagina kun je ook het hele proces van-tijdschrift-tot-insect zien, en hoeveel handwerk hier aan te pas is gekomen..

insecten1 insecten2 insecten3 insecten4 insecten5 insecten6

insecten7

insecten8

Via: ThePhotoMag

Lees ook:  Kunstenares maakt levensgrote installaties van geborduurde bloemen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down