Geometrische kleurenpracht van koralen

11 mei 2015
200

Silvie de Burie spendeerde de afgelopen 15 jaar vele uren onder het wateroppervlak om al duikend en snorkelend de  onderwaterwereld te bewonderen. Pas recent nam ze voor het eerst een camera mee. "Een nieuwe wereld opende zich voor me. Een wereld waar ik zo enthousiast van word dat ik me weer een verwonderd kind voel." De ontdekkingstocht van De Burie langs een variété van koralen levert prachtige beelden op: geometrische vormen en een spectrum van kleuren smelten samen tot een fascinerend geheel. Hier kunnen we nooit genoeg van krijgen..
Koralen | Paradijsvogels Magazine Koralen | Paradijsvogels Magazine Koralen | Paradijsvogels Magazine Koralen | Paradijsvogels Magazine Koralen | Paradijsvogels Magazine Koralen | Paradijsvogels Magazine Koralen | Paradijsvogels Magazine Koralen | Paradijsvogels Magazine Koralen | Paradijsvogels Magazine Koralen | Paradijsvogels Magazine

Lees ook:  De prikkelende schoonheid van een kwal

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings