Genoeg van kabels in jouw huis? Werk ze origineel weg met deze originele tips

17 september 2019
456

Kabels zijn niet mooi, maar toch heb je ze voor bijna ieder apparaat nodig. Om kabels op een mooie en originele manier weg te werken hebben we hier een aantal leuke ideeën onder elkaar gezet. Wie weet heb je er wat aan en stoor jij je minder aan de kabels in jouw huis.

Gebruik een kabeldoos

Wil je super snel klaar zijn? Gebruik dan een kabeldoos. Dit is een door waarin je jouw stekkerdoos en kabels gemakkelijk kan opbergen zonder moeite. Onderstaande model is van Hama en kan je bestellen bij Bol.com. Er zijn uiteraard veel meer verschillende soorten en kleuren (ook van andere merken).

Hang ze op een originele manier in het zicht

Kan je niet om de kabels heen? Vervelend! Maar dan is wellicht een van onderstaande opties een goed idee. Door de kabel op een originele manier op te hangen maak je er een echt kunstwerkje van. De vogels en blaadjes om je snoeren te bevestigen kan je kopen via Amazon.

Bevestig de kabels aan je bureau of kast

Niet het meest originele idee, maar bevestig de kabels onderaan je bureau of kast en ze zijn uit het zicht. Dit is vrij snel te realiseren en zorgt direct voor een meer opgeruimd gevoel. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld tiewraps of kabelclips.

Een la voor opladers

Opladers voor je telefoon, tablet, eReader, laptop en meer slingeren vaak ergens rond. Maar dat kan anders: leg ze in een la en je hebt ze in een keer weggewerkt! Super simpel en erg effectief.

Lees ook:  5 Tips om huid veroudering tegen te gaan

Kabelgoten

Een handige manier om veel kabels in één keer weg te werken zijn kabelgoten. Je hebt ze van kleine versies voor enkele snoeren tot grotere modellen waar je meer dan 10 snoeren in kwijt kan. Een praktische en snelle oplossing! Kijk eens bij Elektrobode elektrotechniek voor een flinke selectie aan kabelgoten. Verf de kabelgoot vervolgens in dezelfde kleur als de muur om hem weg te laten vallen óf juist in een felle kleur voor een origineel effect.

Bron foto's: Theunitel.com en Homedit.com

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings