Gefragmenteerde kledingstukken en lichaamsdelen drijven weg van stalen sculpturen

1 februari 2021
181

Regardt Van Der Meulen houdt zich bezig met de vluchtigheid van het menselijk leven, een fascinatie die zich manifesteert in zijn ingrijpende stalen sculpturen. De werken zijn gefragmenteerd en te groot en plaatsen het onverzettelijke materiaal naast de beweging die inherent is aan de poses van de figuren en de vormen van hun kledingstukken. Elk van de lichamen is onvolledig, hetzij door een doorgesneden ledemaat of door gapende romp met negatieve ruimte.

Lees ook:  Hoe memoires, illustraties en schilderingen samenkomen in een reisdagboek

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings