Gedicht: Liever sociaal

14 januari 2021
160
Robin Kerkhof

Liever sociaal

Met een rode stempel
markeerde hij
de paarse drempel

tussen veilig en vrij.
En kijk, warempel,
hij was er al voorbij.

Al snel kreeg hij spijt
want met vrij zijn

kwam ook het azijn
van onzekerheid.

Robin Kerkhof, 14 januari 2021


Over het gedicht

Dit keer heeft onze huisdichter weer een minisonnet ingediend. Om eerlijk te zijn, hebben wij ditmaal wel wat moeite om het gedicht te plaatsen. Is het een persoonlijke bekentenis, een filosofische gedachte of een politiek statement? Wat denkt u?

Wie is Robin Kerkhof

Sinds 1 juli 2020 schrijft dichter Robin Kerkhof iedere week voor onze lezers een gedicht. Behalve dichter is Robin Kerkhof ook de hoofdredacteur van Poëzie verrijkt het leven. Hier vindt u gedichten van bekende en minder bekende dichters. Daarnaast is er een poëzie-encyclopedie, een Facebook-pagina en een nieuwsbrief over poëzie.

Lees ook:  Een prachtig gedicht van Herman de Coninck uit zijn debuutbundel (1969)

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Hierom is opruimen super belangrijk!

Alles wat je moet weten over pyriet

Creëer meer daglicht in donkere ruimtes

De spirituele betekenis van een vlinder

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings