Gedicht: Dilemma in bed

28 oktober 2020
456

Dilemma in bed

Het is even na bedtijd
en in mij begint een strijd:
"Ik wil lezen!" zegt de geest.
"Ik wil kezen!" zegt het beest.

Zo bekvechten brein en fluit
tot mijn lief beslist voor mij:
"Ik wil pitten," zegt zij,
"en het licht moet uit!"

Robin Kerkhof, 28 oktober 2020


Over het gedicht

Onze huisdichter blijft ons verrassen. Vorige week trakteerde hij onze lezer op een filosofisch gedicht en dit keer heeft hij een light verse-gedicht ingediend voor publicatie.

Kennelijk wil Robin Kerkhof zich als dichter niet beperken tot een bepaald genre of een bepaalde vorm. En dat vinden wij prima.

Wie is Robin Kerkhof

Sinds 1 juli 2020 schrijft dichter Robin Kerkhof iedere week voor onze lezers een nieuw gedicht. Zijn gezin is zijn belangrijkste bron van inspiratie. Hij deinst er zelfs niet voor terug om zijn slaapkamergeheimen met ons te delen, zoals blijkt uit bovenstaand gedicht. šŸ˜‰

Behalve dichter is Robin Kerkhof ook de hoofdredacteur vanĀ PoĆ«zie verrijkt het leven. Hier vindt u gedichten van bekende en minder bekende dichters. Daarnaast is er een poĆ«zie-encyclopedie, eenĀ Facebook-paginaĀ en een nieuwsbrief over poĆ«zie.

Lees ook:  Ria | Fijne dag, mensen!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collegaā€™s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met zā€™n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wie of wat bepaalt de prijs van kunst?

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

Ā© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down