Geborduurde silhouetten

17 maart 2020
332

Nastasja Duthois maakt kleine en grote borduurwerken waarin ze speelt met het concept van negatieve ruimte. Wat je ziet, borduurt ze ziet - en andersom. Interessant is ook dat veel van haar afbeeldingen, vluchtige voorstellingen zijn. Slechts een moment in het voorbijgaan.

Waar borduren vaak gaat om statische afbeeldingen zie zorgvuldig zijn gecomponeerd, doet Nastasja juist het omgekeerde. Alsof de kijker zelf de ontdekker is van het moment.

Nastasja Duthois3 Nastasja Duthois2 Nastasja Duthois5 Nastasja Duthois4 Nastasja Duthois1

Via: Multi-prises.fr

Lees ook:  Alle geluiden van de natuur

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De strijd tussen Hera, godin van de goden en Heracles

Kleurpsychologie: Hoe kleuren je ruimte beïnvloeden

De voordelen van een sociale media cleanse

De twaalf Olympische Griekse goden en godinnen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings