Geborduurde reisherinneringen

25 februari 2015
179

In een wereld waarin veel mensen aan de lopende band foto's en filmpjes maken van hun vakantie en dagelijkse beslommeringen zonder daarbij écht te kijken naar hun omgeving, is het een welkome afwisseling wanneer iemand dit even helemaal anders doet.
[quote text_size="medium"]
Als ik een borduurwerk af heb, dan voelt het alsof ik die plek echt kén
[/quote]
Teresa Lim maakt namelijk geen foto's van haar reisbestemmingen, maar borduurt de taferelen die ze ziet. Over 'met aandacht kijken' gesproken! Zelf zegt ze hierover: "Ik realiseerde me dat met de moderne technologie het zo makkelijk is geworden om foto's te maken. Ik wilde meer dan alleen een snapshot meenemen van mijn reizen en zocht naar een manier om een meer tastbare herinnering te creëren. Wanneer ik een borduurwerk af heb, dan voelt het alsof ik die plek echt ken. Het geeft me een gevoel van voldoening dat een foto maken nooit zou kunnen evenaren."
Naald en draad kunnen op de paklijst!
Amsterdam
Processed with VSCOcam with m1 preset
Berlijn
Processed with VSCOcam with m4 preset
Frankfurt Laufersweiler
Processed with VSCOcam with m4 preset
Ha Long Bay
Processed with VSCOcam with c1 preset
Hanoi
Processed with VSCOcam with g3 preset
Londen, Big Ben
Processed with VSCOcam with m1 preset
Praag, Karelsbrug
Processed with VSCOcam with m6 preset
Praag, oude centrum
Processed with VSCOcam with m4 preset
Singapore, China Town
Singapore China Town

Lees ook:  8x waarom je voor een bijzondere reis slechts de Noordzee hoeft over te steken

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Met jouw fiets op vakantie: tips voor een veilige fietsvakantie

Kun je je yogamat ook als sportmat gebruiken?

Ontdek de geheimen van chakra healing

Meditatie voor chakra balans: ontdek hoe het werkt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings