Geborduurde bloemkunst siert de straten van Spanje

26 september 2016
217

De zomer is geruisloos overgegaan in de herfst en het is wachten tot de natuur rood en bruin kleurt. In Madrid blijft het ook dit najaar echter zeer kleurrijk, met dank aan de kunstwerken van Raquel Rodrigo die door de hele stad hangen. Ook in Valencia is Raquel aan het werk geweest.

De grote bloemen zijn geborduurd op muren, hekken en schuttingen en geven een vrolijk tintje aan de soms afgebladderde gevels en vervallen straten. Technisch borduurt ze niet óp de muren zelf, maar bevestigt ze stevig gaas aan de gevels wat ze met dik draad heeft bewerkt alsof het een gespannen stof in de hoepel betreft. De patronen en techniek geven het de uitstraling van een echt borduurwerk.

Wij weten nog wel een paar grijze muren in Nederland waar de werken van Raquel zeer welkom zouden zijn! Heb je ook een specifieke locatie in gedachten? Laat het weten!

aquel_rodrigo_crossstitch2

aquel_rodrigo_crossstitch3

aquel_rodrigo_crossstitch4

aquel_rodrigo_crossstitch5

aquel_rodrigo_crossstitch6

aquel_rodrigo_crossstitch8

aquel_rodrigo_crossstitch10

aquel_rodrigo_crossstitch11

raquel_rodrigo_crossstitch1

raquel_rodrigo9

schermafdruk-2016-09-26-15-10-15

Via: My Modern Met

Lees ook:  Dit 80-jarige stel vierde hun jubileum door de marathon te winnen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Normandië in Frankrijk bezoeken

Je keuken Feng Shui inrichten

Bonaire: het perfecte toevluchtsoord in de Caraïben

Visum voor Nieuw-Zeeland aanvragen

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings