Foto's van een super zeldzame komeet

20 augustus 2020
272

De fotograaf Dan Zafra van Capture the Atlas is het gewoon om naar exotische oorden te reizen om prachtige foto's van onze lucht te maken. Maar zijn laatste weekendavontuur bracht hem naar een nieuwe plek iets dichter bij huis: de Adirondack Mountains. Dit prachtige landschap, gelegen in de noordoostelijke staat New York, staat bekend als een van de donkerste delen van de oostkust. Hier was hij in staat om de Melkweg te fotograferen, maar wat nog belangrijker is, de uiterst zeldzame Neowise-komeet, die slechts om de 6800 jaar door het gezichtsveld van de aarde gaat.

Lees ook:  Alles over de Japanse Esdoorn

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down