Fotografisch schilderen in aquarel

4 april 2016
496
fotografisch schilderen

Joe Francis Dowden maakt bizar realistische landschappen en zeegezichten in aquarel. Het geheim van de smid van het fotografisch schilderen ligt zoals hij het zelf zegt in één simpel ding: Dowden gooide alle boeken weg die hem vertelden hoe hij 'moest' schilderen om een goede aquarelkunstenaar te worden. In plaats daarvan ging hij wandelen in de bossen en langs het water om alle details van de voorstellingen in zich op te nemen. Vervolgens zette hij zijn ezel op en ging aan de slag. Mooie inspiratie om zelf ook alle 'goede adviezen' in de wind te slaan het het gewoon lekker op je eigen manier te doen!

fotografisch schilderen fotografisch schilderen fotografisch schilderen fotografisch schilderen fotografisch schilderen fotografisch schilderen fotografisch schilderen fotografisch schilderen

 

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Oceanen gefotografeerd vanuit de lucht

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ivo de Wijs; gedichten van een cabaretier

De spirituele betekenis van een vogel tegen het raam

Kastelen van vroeger en nu

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down