Kunstenaar maakt aandoenlijke serie van stenen voetafdrukken

20 september 2017
228

De Schotse Iain Blake heeft een lange tijd gewerkt aan zijn fotografieproject 'Tracesof Stone (Stone Footprints)'. Voor deze serie verzamelde Iain allerlei gladde keien en kiezels die hij plaatste in de vorm van een menselijke voet. 

Ook vond Iain een aantal stenen in een vorm waarmee hij pootafdrukken van een hond kon nabootsen. Dankzij Iain's creativiteit en de compositie waarin hij de stenen heeft gelegd zijn de foto's een tikje aandoenlijk. Ze toveren een lach op je gezicht en geven inspiratie om zelf ook wat leuks te doen met de stenen die je vindt.

Als je benieuwd bent naar meer werk van Iain, dan kan je hem volgen op Facebook.

Voetafdrukken van mensen

footprint 1

footprint 2

footprint 4

footprint 5

footprint 6

footprint 7

footprint 8

footprint 9

footprint 3

footprint 11

footprint 13

footprint 16

footprint 17

footprint 18

footprint 19

Pootafdruk van een hond

footprint 10

footprint 12

footprint 14

footprint 15

Ook de Italiaanse Davide maakt kunstwerken van steen. Samen met zijn vader maakt hij prachtige voorstellingen van een leeuw, een uil of zelfs een jongen die speelt in de regen

Lees ook:  De magie van het bos

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Met jouw fiets op vakantie: tips voor een veilige fietsvakantie

Kun je je yogamat ook als sportmat gebruiken?

Ontdek de geheimen van chakra healing

Meditatie voor chakra balans: ontdek hoe het werkt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings