Flora en fauna in prachtige papierkunst

16 februari 2021
21

Pippa Dyrlaga gebruikt alleen een potlood en een scalpel om haar papierkunstwerken te creëren. Negen jaar geleden kwam ze tijdens een papiercursus voor het eerst in aanraking met deze kunstvorm, sindsdien maakt ze werken van vogels, bloemen, insecten en geometrische patronen. De fijnmazigheid waarmee ze de vormen uitsnijdt maken de voorstellingen bijna tot een delicaat kant, het is duidelijk zichtbaar met hoeveel geduld ze werkt.

Iedere zwaan, plant of patroon kost haar vele uren om te maken, maar het werk verveelt nooit: "Ik vind het fantastisch om beelden te maken door gewoonweg de negatieve ruimte in papier te benutten. Ik wil mezelf blijven uitdagen, zoek vaak de grenzen op van wat kan en probeer mijn werken steeds complexer te maken."

 

pippa dyrlaga pippa dyrlaga3 pippa dyrlaga4 pippa dyrlaga5 pippa dyrlaga6 pippa dyrlaga7 pippa dyrlaga8 pippa dyrlaga9 pippa dyrlaga10 pippa dyrlaga11 pippa dyrlaga12 pippa dyrlaga13 pippa dyrlaga14 pippa dyrlaga15 pippa dyrlaga16
pippa pippa2 pippa3 pippa4
Lees ook:  Kreeften krijgen nieuwe behuizing in de vorm van New York of Parijs

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ben jij ondernemer? Zó voorkom je een burn-out

Wat is Tai-chi?

Bereken je numerologie en ontdek je toekomst

De bijzondere eigenschappen van het sterrenbeeld Stier

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings