Filmmaker reist 32.000 kilometer om 3 minuten schitterend onweer vast te leggen

15 december 2017
285

De schoonheid van de natuur is in vele verschillende vormen te vinden. Maar nooit eerder zagen we de schoonheid van onweer en bliksem zo goed als in dit filmpje. Prachtige natuur gecombineerd met opzwepende muziek en de mooiste bliksemschichten vormen samen drie minuten waarin je aan je scherm gekluisterd zit. 

Schermafbeelding 2017-12-14 om 15.03.12

 

Heel rustig word je niet van dit filmpje.

Het kan best zijn dat je hierna even van een brug wil schreeuwen of een woeste opruimbui krijgt waarin alles het moet ontgelden (wel lekker effectief). De kracht van deze natuur doet wat met je.

Maker Dustin Farrell reisde 30 dagen en 32.200 kilometer om deze stormen vast te leggen met een camera die wel 1000 frames per seconden maakt. Dat is ook de reden waarom we deze blikseminslagen zo goed kunnen bekijken. Neem even drie minuten en laat je verwonderen door de schoonheid van het intense geweld dat de natuur soms in zich heeft.

 

 

In onweer zien we de schoonheid van de kracht van de natuur. Maar de natuur is nog veel vaker een ware kunstenaar, zoals met deze bijzondere natuurfenomenen, waarvan je bijna niet gelooft dat ze echt bestaan

Lees ook:  Geraffineerde bladerkunst met borduurwerk

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De mythe van Prometheus, god en Titaan

De 9 allermooiste gedichten bij overlijden moeder

De strijd tussen Hera, godin van de goden en Heracles

Kleurpsychologie: Hoe kleuren je ruimte beïnvloeden

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings