Filmmaker reist 32.000 kilometer om 3 minuten schitterend onweer vast te leggen

856 VIEWS
Filmmaker reist 32.000 kilometer om 3 minuten schitterend onweer vast te leggen

De schoonheid van de natuur is in vele verschillende vormen te vinden. Maar nooit eerder zagen we de schoonheid van onweer en bliksem zo goed als in dit filmpje. Prachtige natuur gecombineerd met opzwepende muziek en de mooiste bliksemschichten vormen samen drie minuten waarin je aan je scherm gekluisterd zit. 

Schermafbeelding 2017-12-14 om 15.03.12

 

Heel rustig word je niet van dit filmpje.

Het kan best zijn dat je hierna even van een brug wil schreeuwen of een woeste opruimbui krijgt waarin alles het moet ontgelden (wel lekker effectief). De kracht van deze natuur doet wat met je.

Maker Dustin Farrell reisde 30 dagen en 32.200 kilometer om deze stormen vast te leggen met een camera die wel 1000 frames per seconden maakt. Dat is ook de reden waarom we deze blikseminslagen zo goed kunnen bekijken. Neem even drie minuten en laat je verwonderen door de schoonheid van het intense geweld dat de natuur soms in zich heeft.

 

 

In onweer zien we de schoonheid van de kracht van de natuur. Maar de natuur is nog veel vaker een ware kunstenaar, zoals met deze bijzondere natuurfenomenen, waarvan je bijna niet gelooft dat ze echt bestaan

MEER INSPIRATIE

Duizenden spreeuwen dansen boven een Nederlands veld
Video | Zo ziet het eruit als 30 kolibries tegelijkertijd een bad nemen
Video | Zo maken spinnen een web van 25 meter breed
Stormjager is getuige van een van de mooiste luchten die hij ooit heeft gezien