Fantasievolle tekeningen van alledaagse objecten

18 maart 2020
336

Javier Pérez Estrella had nooit gedacht dat hij zoveel reacties zou krijgen toen hij begon met tekenen. Zijn werk oogt simpel, maar er zit dermate veel creativiteit in dat het in de categorie 'geniaal' valt. Hij maakt van alledaagse voorwerpen een minimalistische, fantasievolle tekening.

Prachtig als je zo'n sterk associatievermogen hebt en buiten de kaders kunt denken. Zijn voorstellingen brengen mensen soms ook terug naar de kindertijd, toen net als in de tekeningen van Javier, druiven ballonnen konden zijn en een nietmachine een monster.

Het motto van Javier: "Creëer elke dag. Ongeacht je vaardigheden."

javier1 javier2 javier3 javier4 javier5 javier6 javier7 javier8 javier9

 

Lees ook:  Creatief met kleding

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings