Extra schaduw creëren met een parasol

25 juni 2021
219
zweefparasol kopen

Hoe fijn is het dat de zomer er weer aan komt? Kijk jij er ook al naar uit om weer heerlijk op je eigen terras plaats te kunnen nemen? Lekker de BBQ aan met vrienden of je eigen gezinnetje, hapje en drankje, een boek erbij misschien of gewoon eindeloos genieten van elkaar, of een goed boek, of de rust en je mooie tuin. Je kunt het indelen en maken zoals je zelf wil, als je maar gaat genieten! Maar wat doe je als er teveel zon in de tuin komt? Soms kan dat wel eens te warm zijn en dan wil je toch wat meer schaduw creëren. Gelukkig heb je dat zo voor elkaar met een goede parasol. In de avonduren heb je hem misschien niet nodig, dan is de temperatuur wellicht zo prima. Maar wat doe je als je dan lekker wil lezen? Of nog even lekker natafelen? Als het dan donker is dan zie je niet alles meer goed. Een goede keuze om dan de parasol verlichting te gebruiken. Je hebt bijvoorbeeld de Solero Lux, dit is een erg stijlvolle LED verlichting en die werkt ook nog eens draadloos! Je krijgt er een USB oplader bij en dan kun jij er weer even tegenaan! De hele avond lekker buiten zitten met goed helder licht.

Patio Paraplu Op Groen Gras Gazon

Warmte in de avonduren op je eigen terras
In de zomer is het overdag vaak erg warm, maar in de avonduren kan het wel eens flink afkoelen. Toch wil je dan nog lekker buiten kunnen zitten en hoe kan dat beter dan met de parasol heater? Het zorgt voor een zeer aangename sfeer op je eigen terras. Zodra je hem aan zet is hij direct warm en kun je genieten van dat heerlijke moment. Dit zorgt er namelijk voor dat je nog langer van het aangename weer kunt genieten. Wat ook een voordeel is, is dat jij een heater eenvoudig kunt installeren. Het is een apparaat welke licht is van gewicht en er is ook aan het milieu gedacht. Duurzaamheid staat natuurlijk ook centraal. Laat jezelf daarom ook nog meer genieten van de heerlijke zomeravonden die er aan zitten te komen, verwen jezelf met dit mooie product. In de zomer ga je meer en meer naar buiten en dit kan nu ook tot laat in de avond, met meer sfeer en de warmte waar je naar hebt verlangd

Lees ook:  Slapen op een kampeervlot, middenin de Nederlandse natuur

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De strijd tussen Hera, godin van de goden en Heracles

Kleurpsychologie: Hoe kleuren je ruimte beïnvloeden

De voordelen van een sociale media cleanse

De twaalf Olympische Griekse goden en godinnen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings