Beelden van dieren van honderden spiegels

27 januari 2021
143

"We zijn onderdeel van de natuur en worden er ook constant door aangetrokken. Tegelijkertijd zijn we er ook steeds verder van verwijderd."

Arran Gregory maakt experimentele voorstellingen van de natuurlijke wereld in de vorm van geometrische sculpturen. Hij speelt met vorm en kleur, en met name in de spiegelende beelden wordt zijn onderzoekende blik in de relatie tussen mens en natuur duidelijk. We zien onszelf er in terug, en tegelijkertijd is het enigszins vervreemdend. En toch, ondanks de hoekige vormen, is de uitdrukking van de dieren erg sterk en doet het niets af de kracht die ze uitstralen.

Interessant zijn ook zijn schetsen waarin zichtbaar is op welke manier Gregory zoekt naar de transformatie van organische vormen naar de geometrische weergave.

1.rhino_700 4.wolf_700 4.a.wolf_700 3.black_greyhound_700 5.c_mirror_bear_700 bear_walk_sketch_700 wolf_sketch_jaw_700 rhino_sketch_700-1 ii_rhino_sketch-1 ii_bears_head_sketch_700

Lees ook:  Schilderen met bloemblaadjes

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontdek de schoonheid van Nederlandse wandelgebieden

Ingrid Bergman | Dualiteit

Op vakantie naar de Malediven: activiteiten om te doen

Backpacken in Mexico: de top 5 plaatsen die je moet bezoeken

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings