Eva zoekt Adam

1547 VIEWS
Eva zoekt Adam

De 69-jarige Tsjechische Eva heeft een veelbewogen (liefdes)leven achter de rug. Toen ze in 1968 vanuit Tsjechië naar Amsterdam verhuisde, werd ze verliefd op een Noorse man. Ze kregen twee zoons en verhuisden naar Californië, maar helaas hield de relatie daar niet lang stand. In haar eentje zorgde ze voor haar twee zoons en verhuisde uiteindelijk naar Noorwegen. Daar kwam ze een nieuwe liefde tegen. Helaas bleek ook deze man uiteindelijk niet de ware te zijn: 7 jaar geleden gingen ze na een huwelijk van 20 jaar uit elkaar.

Haar zoons besloten dat hun moeder een nieuwe man verdiende en verrasten haar voor haar verjaardag met een abonnement op een dating site. Ze ging de uitdaging aan en had zelfs een aantal dates, maar na een aantal flinke teleurstellingen begon ze de hoop op te geven. Op een gegeven moment begon ze zich zelfs af te vragen of ze wel leuk genoeg was om een nieuwe man te vinden…

En toen bedacht zoon Alex een geweldig plan dat haar leven totaal op z’n kop zou zetten. Hij besloot alle filmpjes die hij in de tijd daarvoor van haar had gemaakt, samen te voegen tot één film over hoe geweldig ze is. In eerste instantie om haar zelfvertrouwen een oppepper te geven, maar uiteindelijk rees het idee om de film te gebruiken voor een ludieke zoektocht naar de ware ‘Adam’. Het resultaat is hartverwarmend, ontroerend en inspirerend. Én gaat op dit moment de hele wereld over! Geïnteresseerde mannen die tóch een poging willen wagen (Eva heeft aangegeven ook best open te staan voor een Nederlandse man) zullen alles uit de kast moeten trekken in hun reactie naar icouldbeadam@gmail.com.

Lees ook:  Optimisme en doorzettingsvermogen | bijzondere portretten van honderdjarigen

En ook bij Paradijsvogels Magazine zijn we geïnspireerd door dit initiatief: wat als wij een filmmaker vinden die soortgelijke prachtige films maakt van onze single lezers, om zo de liefde weer een kans te geven?? Wij zijn erg naar uw reactie: zou u meedoen, of kent u iemand die zo’n kans dubbel en dwars verdient? Reageren kan onderaan deze pagina of via info@paradijsvogelsmagazine.nl

MEER INSPIRATIE

Daten na je 50e: het kan wat minder serieus
Single of samen? Over keuzestress en groener gras…
Vier wijze liefdeslessen gebaseerd op 40 jaar ervaring
Daten na je 65ste | Megan

2 thoughts on “Eva zoekt Adam

  1. Mijn lijkt het heel leuk om op deze manier iemand te ontmoeten. De afgelopen jaren alleen geweest na een paar korte relatie’s. Via internet dating sites vind ik geen optie voor mij meer, omdat daar veel verkeerde personen op zitten…..groetjes Elisa (49 jaar)


Comments are closed.