Ervaar het echte boerenleven op deze Amerikaanse ranch in Zeeland

8 januari 2018
329

Zodra je het erf opstapt, weet je dat je op een echte boerderij bent beland. Op de Boeren Biezen vind je kippen, paarden, vele wollige schapen en schotse hooglanders. De landelijke sfeer lijkt een beetje op een Amerikaanse ranch en je kunt zelfs je eigen paard meenemen. Of leen een paard en maak een mooie tocht met een huisgemaakte picknick onderweg.

Barbecueën in zomer en winter

De hele zolder is omgebouwd tot authentieke plek om te overnachten in de sferen van het boerenleven. De dwarsbalken van de zolder zijn nog zichtbaar en op het houten terras kan er zelfs in de winter gebarbecued worden. Of laat je op koude dagen lekker binnen verwennen met een warme chocolademelk of glühwein.

Artikel gaat verder onder de foto's >

boerenbiezen

Biologisch en van eigen bodem

Eigenaren Margaret en Freddy verwennen je graag met verse huisgemaakte lekkernijen, zoveel mogelijk biologisch van eigen bodem. Neem een kijkje in de groenten-, kruiden- en fruittuin, of vraag Margaret naar de zelfgemaakte cider. Ze maakt ook met alle liefde een mooie picknickmand voor je klaar waarmee je zelf op avontuur kunt.

Artikel gaat verder onder de foto's >IMG_1008

boerenbiezen

Kies voor pittoreske steden of natuurreservaat 

Het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen biedt mooie wegen en paadjes langs de kreken en vaarten van het Meetjesland, net zoals het Belgische West-Vlaanderen. Pittoreske stadjes Sluis, Aardenburg en Middelburg zijn zeker een bezoekje waard of maak een tochtje over de grens naar Brugge, Gent of Knokke. Een mooie dag wandelen door natuurreservaat het Zwin is ook zeker een aanrader. In dit gebied stroomt elke vloed het zeewater binnen, wat zorgt voor bijzondere plantengroei met bijbehorende dieren. Hier worden regelmatig excursies georganiseerd, waarbij gidsen je de meest bijzondere plekken van de schor laten zien.

Lees ook:  Sterren kijken vanuit een tiny house

Artikel gaat verder onder de foto's >

IMG_0744

Wil je ook genieten van het boerenleven? Neem dan snel een kijkje op de website van Boeren Biezen.

Foto's gemaakt door Mireille Jonkman fotografie


Paradijsvogels Magazine selecteert bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Van B&B’s midden in de natuur tot omgebouwde kunstenaarsateliers; deze uitspanningen hebben allemaal een inspirerend karakter en staan garant voor een authentieke en kleurrijke beleving. Hier vind je onze hele collectie. 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De mythe van Prometheus, god en Titaan

De 9 allermooiste gedichten bij overlijden moeder

De strijd tussen Hera, godin van de goden en Heracles

Kleurpsychologie: Hoe kleuren je ruimte beïnvloeden

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings