Ervaar het echte boerenleven op deze Amerikaanse ranch in Zeeland

1210 VIEWS
Ervaar het echte boerenleven op deze Amerikaanse ranch in Zeeland

Zodra je het erf opstapt, weet je dat je op een echte boerderij bent beland. Op de Boeren Biezen vind je kippen, paarden, vele wollige schapen en schotse hooglanders. De landelijke sfeer lijkt een beetje op een Amerikaanse ranch en je kunt zelfs je eigen paard meenemen. Of leen een paard en maak een mooie tocht met een huisgemaakte picknick onderweg.

Barbecueën in zomer en winter

De hele zolder is omgebouwd tot authentieke plek om te overnachten in de sferen van het boerenleven. De dwarsbalken van de zolder zijn nog zichtbaar en op het houten terras kan er zelfs in de winter gebarbecued worden. Of laat je op koude dagen lekker binnen verwennen met een warme chocolademelk of glühwein.

Artikel gaat verder onder de foto’s >

boerenbiezen

Biologisch en van eigen bodem

Eigenaren Margaret en Freddy verwennen je graag met verse huisgemaakte lekkernijen, zoveel mogelijk biologisch van eigen bodem. Neem een kijkje in de groenten-, kruiden- en fruittuin, of vraag Margaret naar de zelfgemaakte cider. Ze maakt ook met alle liefde een mooie picknickmand voor je klaar waarmee je zelf op avontuur kunt.

Artikel gaat verder onder de foto’s >IMG_1008

boerenbiezen

Kies voor pittoreske steden of natuurreservaat 

Het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen biedt mooie wegen en paadjes langs de kreken en vaarten van het Meetjesland, net zoals het Belgische West-Vlaanderen. Pittoreske stadjes Sluis, Aardenburg en Middelburg zijn zeker een bezoekje waard of maak een tochtje over de grens naar Brugge, Gent of Knokke. Een mooie dag wandelen door natuurreservaat het Zwin is ook zeker een aanrader. In dit gebied stroomt elke vloed het zeewater binnen, wat zorgt voor bijzondere plantengroei met bijbehorende dieren. Hier worden regelmatig excursies georganiseerd, waarbij gidsen je de meest bijzondere plekken van de schor laten zien.

Lees ook:  Slaap in deze prachtige trekkershut midden op de Drentse heidevelden

Artikel gaat verder onder de foto’s >

IMG_0744

Wil je ook genieten van het boerenleven? Neem dan snel een kijkje op de website van Boeren Biezen.

Foto’s gemaakt door Mireille Jonkman fotografie


Paradijsvogels Magazine selecteert bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Van B&B’s midden in de natuur tot omgebouwde kunstenaarsateliers; deze uitspanningen hebben allemaal een inspirerend karakter en staan garant voor een authentieke en kleurrijke beleving. Hier vind je onze hele collectie. 

MEER INSPIRATIE

Romantisch overnachten in deze bijzondere cabins in de Ardennen
Overnacht in dit openluchthotel in Zwitserland
Logeren bij de boswachter: dit moet je weten
4x slapen in de buurt van de Kinderdijk