Waar krijgt u energie van?

13 september 2015
98

Beroemd en berucht: de magische 50. Wordt het een goeie ouwe midlife crisis, of zijn de tweede 50 nog beter dan de eerste? In de serie Midlife Twist brengen we een ode aan het tweede levensdeel. De wijsheid, de inspiratie, de hernieuwde vrijheid, en vooral het stukje Paradijsvogel dat iedereen in zich heeft. Bekijk boeiende verhalen over levensgrote thema's, en discussieer vooral mee.
[quote text_size="medium"]
"Ik heb het allemaal te danken aan kunstboeken, chocolade en jonge mannen"
Beatrice Wood
[/quote]
Voor de één is het een bourgondische maaltijd, voor de ander een verre reis. Voor Beatrice Wood zijn het kunstboeken, chocolade en jonge mannen. Smaken verschillen, én veranderen met de jaren.
Daarom deze keer de vraag: waar krijgt u energie van? Bekijk de antwoorden van anderen in onderstaande film, en deel uw eigen mening in het reactieveld onderaan deze pagina. Onder de mooiste reacties verloten we een setje inspiratiekaarten!

Wilt u de volgende keer weer mee discussiëren, of gewoon zien hoe anderen aankijken tegen het leven na de 50? Laat onderstaand uw gegevens achter en ontvang een mailtje wanneer de volgende editie geplaatst wordt.
[mc4wp_form id="21986"]
[hr]
Film: Niki Boomkens

Lees ook:  Nietsvermoedende voetgangers schilderen samen een prachtige boom

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De spirituele betekenis van een lieveheersbeestje

Wanneer kan ik appels plukken?

Spirituele betekenis van het roodborstje

Chinees Nieuwjaar 2023: dit brengt het jaar van het konijn

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings