Waar krijgt u energie van?

975 VIEWS
Waar krijgt u energie van?

Beroemd en berucht: de magische 50. Wordt het een goeie ouwe midlife crisis, of zijn de tweede 50 nog beter dan de eerste? In de serie Midlife Twist brengen we een ode aan het tweede levensdeel. De wijsheid, de inspiratie, de hernieuwde vrijheid, en vooral het stukje Paradijsvogel dat iedereen in zich heeft. Bekijk boeiende verhalen over levensgrote thema’s, en discussieer vooral mee.

“Ik heb het allemaal te danken aan kunstboeken, chocolade en jonge mannen”
Beatrice Wood

Voor de één is het een bourgondische maaltijd, voor de ander een verre reis. Voor Beatrice Wood zijn het kunstboeken, chocolade en jonge mannen. Smaken verschillen, én veranderen met de jaren.

Daarom deze keer de vraag: waar krijgt u energie van? Bekijk de antwoorden van anderen in onderstaande film, en deel uw eigen mening in het reactieveld onderaan deze pagina. Onder de mooiste reacties verloten we een setje inspiratiekaarten!

Wilt u de volgende keer weer mee discussiëren, of gewoon zien hoe anderen aankijken tegen het leven na de 50? Laat onderstaand uw gegevens achter en ontvang een mailtje wanneer de volgende editie geplaatst wordt.


Film: Niki Boomkens

MEER INSPIRATIE

Waarom iedere dag mediteren goed voor je is
Het Pieterpad bewandelen | Dit moet je weten
Waarom yoga in de natuur goed voor je is
De dagelijkse routine van briljante geesten