Eindelijk, bijna zomer!

5 mei 2021
265

De zomer is het jaargetijde waar de meeste mensen al lang naar uitkijken. Herfst maakt plaats voor winter, winter voor lente … en dan eindelijk zomer! Dit jaar is alles anders, door het Coronavirus. We hebben sinds half maart te maken met allerlei beperkingen om het Coronavirus een halt toe te roepen. En we hebben ook echt heel erg ons best gedaan!

Na een onwerkelijke periode van lock down wordt een stapsgewijze versoepeling ingezet. De kinderen gaan weer naar school, er mag weer worden gesport en yes …. de terrassen zijn weer open. De gezelligheid in de stad doet ‘ouderwets’ gezellig aan, hoewel we er ons van bewust moeten blijven dat afstand houden blijft gelden. Meer vrijheid, maar voorlopig nog wel onder strikte voorwaarden.  Maar al met al gaat het vakantiegevoel behoorlijk kriebelen, gaan we lekker weg naar het buitenland of kiezen we voor ons eigen mooie land waar we zeker alle leuke plekken nog niet kennen?

Veilige vakantie 
Veel mensen hebben de beslissing tot nu toe nog even uitgesteld, maar nu begint de tijd te dringen. Er moeten plannen komen! Een aantal landen heeft al aangekondigd om nog voor de vakantieperiode weer buitenlandse toeristen te verwelkomen, maar onder welke voorwaarden dat is, is nog niet overal duidelijk. Dit maakt de keuze voor de vakantiestemming nog altijd niet eenvoudig. Buitenlandse bestemmingen per vliegtuig en dan met mondkapje maar wel dicht op elkaar? Of per auto naar Frankrijk en dan maar zien bij welke hotels en/of campings je terecht kunt? Of toch kiezen voor de veiligheid van het eigen land? Het is tenslotte vakantie en dan moet je zorgeloos kunnen genieten.

Lees ook:  Dit braille alfabet is voor iedereen leesbaar

Maak de vakantie spannend met een nieuwe fiets!
Nederland is niet voor niets een fietsland. We zijn sportief ingesteld en het overwegend vlakke landschap leent zich uitstekend voor uitstapjes per fiets. Ook ouderen die graag op vakantie gaan met de fiets kunnen in ons land prima overweg. En er is nog genoeg te ontdekken voor alle leeftijden. Aan de rand van Arnhem woont de familie Prins, een gezin met drie kinderen in de leeftijd van 9, 6 en bijna 4 jaar. Normaalgesproken gaan ze per vliegtuig naar een all inclusive hotel met aquapark en kinderanimatie, een vakantie zonder zorgen. En als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders ook vakantie.  Dit jaar besluiten ze toch om in Nederland te blijven. De kinderen zijn eigenlijk aan een nieuwe fiets toe, dus waarom niet profiteren en vanuit huis uitstapjes maken per fiets? Er is genoeg te doen in Arnhem en omgeving, zoals het Watermuseum, speeltuin De leuke
Linde en natuurlijk Burgers’ Zoo. Via online shopping hebben ze gezien dat Joost van 9 een kinderfiets 24 inch nodig heeft en Daniëlle van 6 een kinderfiets 20 inch. De jongste zal achterop moeten bij papa of mama, maar krijgt ook een stoere kinderfiets 14 inch om alvast thuis mee te oefenen. De plannen worden met gejuich ontvangen, zeker als de kinderen horen dat de grote tent in de tuin zal worden opgezet en dat zij daar ’s nachts in mogen slapen. Dat wordt een topvakantie!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down