Eetbare bloemen in nostalgische lolly's

17 april 2016
227

Lollies doen denken aan vroeger. Aan onbezorgde middagen waar je als kind op straat speelde, vrij van grootse gedachten. Gewoon, lekker touwtje springen en met een bal tegen de muur stuiteren. Om later op de dag zo'n zoete lolly in je mond te stoppen en alvast aan de volgende tandartsrekening te werken.

Janet Best brengt deze nostalgische lolly met een nieuwe twist: in de lolly's zitten bloemen. Ze kweekt de bloemen zelf, zo komen er geen bestrijdingsmiddelen in de suikerbollen. Ook de smaken van de lolly's gaan verder dan het geijkte zoet, zoeter, zoetst: zo maakt ze o.a. lolly's die smaken naar watermeloen, limoentaart en braam. Leuk, en lekker!

De lolly's zijn te koop in de webshop van Janet via Etsy.

janet lolly2 janet lolly3 janet lolly4 janet lolly5 janet lolly6 janet lolly7 janet lolly8 janet lolly9
[hr]

Anderen bekeken ook: Mevrouw Onkruid | Eetbare bloemen

Eetbare bloemen | Paradijsvogels Magazine

[hr]

janet lolly10 janet lolly11 janet lolly12 janet lolly13

 

Lees ook:  11 prachtige verzamelingen die laten zien hoe kleurrijk de natuur is

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings