Eenvoudig taxi interieur wordt omgevormd naar levendige kunstwerken

3 februari 2021
141

Als je aan het interieur van een Amerikaanse taxi denkt, is je fantasie waarschijnlijk beperkt tot een LED-betaalscherm met irritante advertenties en misschien een luchtverfrisser van een dennenboom die aan een achteruitkijkspiegel bungelt. In India denkt een nieuw bedrijf een beetje 'out of the box' door taxichauffeurs te helpen het interieur van hun taxi's volledig te transformeren met originele kunst van lokale ontwerpers. Het in Mumbai gevestigde TaxiFabric maakt stoffen interieurs bedrukt met levendige ontwerpen die bijna elke centimeter van het interieur van een voertuig bedekken, van het plafond tot de deurpanelen en zelfs de stoelen zelf.

TaxiFabric is een interessante combinatie van interieurontwerp, reclame en promotie van de lokale cultuur, met een aantal voordelen voor zowel de taxichauffeur als de artiesten. Chauffeurs melden dat passagiers na het toepassen van de ontwerpen op hun voertuigen vaak meer fooien en langer in de cabines blijven. Kunstenaars laten hun werk op hun beurt zien door een groot nieuw publiek en zijn gemakkelijk te herkennen aan een prominent label op de achterkant van elke stoel.

Dit artikel is ingestuurd door de redactie van ThatPainter.com

Lees ook:  Een werk van meer dan 1000 kunstenaars

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings