Een wervelend samenspel tussen danser en decor

12 januari 2015
340

De elf dansers van Pixel gebruiken niet alleen hun lichaam als attribuut, maar ook het digitale decor dat Franse artiesten Adrien Mondot en Claire Bardainne voor hen hebben ontworpen. Onderstaande film laat op sprekende wijze zien hoe zij met de nieuwste digitale technieken een voorstelling creëerden die met recht 'moderne dans' genoemd mag worden.
Wie de voorstelling met eigen ogen wil zien zal overigens moeten afreizen naar Frankrijk: de dansers van Pixel treden voorlopig helaas nog vooral op in eigen land.

Bron: vimeo.com

Lees ook:  Papierkunst laat de kwetsbaarheid van bedreigde diersoorten zien

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De strijd tussen Hera, godin van de goden en Heracles

Kleurpsychologie: Hoe kleuren je ruimte beïnvloeden

De voordelen van een sociale media cleanse

De twaalf Olympische Griekse goden en godinnen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings