Een werk van meer dan 1000 kunstenaars

26 april 2020
812

Het begon met een witte kamer. Muren, plafond, meubels, lampen, elk schroefje - alles ontdaan van enige kleur. De Japanse kunstenares Yayoi Kusama nodigde vervolgens over een periode van een aantal weken kinderen uit om te komen kijken, en gaf ieder van hen een paar gekleurde stickers - speciaal gemaakt voor dit project - die zij naar eigen inzicht ergens mochten opplakken (wat waren we graag de eersten geweest..!).

Stap voor stap veranderde de maagdelijk witte ruimte in een kleurexplosie - als een canvas dat door duizenden kleine kunstenaars stip voor stip werd bewerkt. Het filmpje geeft een mooi beeld van het graduele proces.

stickers stickers3 stickers4 stickers5 stickers6 stickers7

Lees ook:  Welke kleur is het? | Een nieuwe klok

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down