Zo ziet een bijzondere vriendschap tussen een hond en een uil eruit

10 december 2018
565

Is het mogelijk? Een vriendschap tussen een hond en een uil? Als je de foto's bekijkt van de Duitse fotografe Tanja Brandt lijkt het echt zo te zijn. Hond Ingo en de kleine uil Poldi dulden elkaars aanwezigheid, spelen samen en zoeken zelfs warmte en genegenheid bij elkaar. 

Tanja is een professionele dierenfotografe en heeft aan Ingo en Poldi, haar eigen huisdieren, twee perfecte modellen om te portretteren. Ze weet prachtige, vertederende en verrassende momenten vast te leggen tussen deze zo verschillende soorten en hun onwaarschijnlijke vriendschap.

Ik ben altijd gek geweest op dieren. Ik hou van de schoonheid, de kracht, de loyaliteit, de moed en vriendschap van dieren. Veel mensen zouden nog heel wat van dieren kunnen leren.

ik luister onder bladeren

samen naar boven kijken

schemer

Tanja met 2 honden en uilen

uil naast kop

uil op bek2

uil op kop1

uil op stok in bek

warm

Ook tussen mensen en dieren ontstaan soms niet voor de hand liggende vriendschappen. Deze kolibrie komt bijvoorbeeld dagelijks op bezoek bij deze oudere man.

Lees ook:  Logeer hoog in een Franse eikenboom in deze prachtige boomhut

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down