Een wandelpad voor eenden

1 juni 2015
123

De Canal & River Trust is een ecologische organisatie met als missie om mensen bewust te maken van de dieren met wie we onze leefomgeving delen. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het onderhoud van meer dan 2400 kilometer aan drukke waterwegen in Engeland en Wales.
Het pad naast deze wateren wordt gebruikt door fietsers, wandelaars, vissers en soms zelfs een paard dat een boot door het water trekt. Om iedereen er aan te herinneren dat het belangrijk is om je bewust te zijn van je eigen gedrag en je omgeving hebben ze het motto 'share the space, drop your pace; it's a special place' geïntroduceerd.
Maar, de Canal & River Trust had nog één troef die ze onlangs uitspeelden: een wandelpad speciaal voor eenden. Het smalle strookje langs de kade is gemarkeerd met een witte lijn, compleet met silhouet van een eend om voor iedereen duidelijk te maken voor wie dit pad bedoeld is.
"We hebben dit gedaan om mensen nog bewuster te maken van het feit dat ze dit pad moeten delen met de natuur, en dat ze de eenden ook voorrang moeten geven", aldus Dick Vincent, één van de rangers die werkzaam is in het gebied.
We vragen ons af of de eenden netjes binnen de lijnen zullen blijven, maar desalniettemin is het idee erachter leuk en inspirerend!
Een wandelpad voor eenden | Paradijsvogels Magazine Een wandelpad voor eenden | Paradijsvogels Magazine Een wandelpad voor eenden | Paradijsvogels Magazine Een wandelpad voor eenden | Paradijsvogels Magazine

Lees ook:  Een octopus heeft 3 harten en andere wonderbaarlijke feiten over dieren

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings