Een vloed van waterlicht stroomt over het Museumplein

13 mei 2015
164

Waterlicht is een droomlandschap dat de kracht en poëzie van water verbeeldt. Als een virtuele vloed laat het ons zien hoe ver het water zou kunnen reiken als we geen dijken zouden bouwen en de sluizen open zouden laten. De afgelopen dagen was dit lichtspektakel - van de hand van kunstenaar en ontwerper Daan Roosegaarde - te bewonderen op het Museumplein in Amsterdam Heeft u het gemist? Bekijk dan de foto's en het filmpje en laat u onderdompelen in een zee van blauw licht.

Waterlicht | Paradijsvogels Magazine
Waterlicht | Paradijsvogels Magazine
Waterlicht | Paradijsvogels Magazine
[hr]

Daan Roosegaarde staat bekend om zijn prachtige kunstwerken waarin licht vaak de hoofdrol heeft, bekijk ook deze stalen bloem die als een levend wezen reageert op haar omgeving met licht en muziek.

lotus dome tn[hr]

Meer zien? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Keramiek: zo kan het ook

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings