Een vakantie naar Bonaire

42 VIEWS
Een vakantie naar Bonaire

Goed nieuws voor mensen die houden van reizen. Vanaf zaterdag 15 mei wordt het weer mogelijk op reis te gaan. Het kabinet voert dan de volgende versoepeling door. Deze versoepeling heeft betrekking het opzoeken van andere landen. Het kabinet zet de stap om weet te gaan werken met kleurcodes. Het advies om niet naar het buitenland te reizen komt hiermee dan ook te vervallen. De quarantaineplicht blijft wel nog bestaan. Toch zijn er zelfs een aantal landen waarvoor deze plicht ook komt te vervallen. Dit zijn landen waar het aantal besmettingen zo laag ligt dat het gevaar op een coronabesmetting miniem is. Voor al die vakantiegangers betekent dit dus goed nieuws. De eerste vakanties kunnen weer worden geboekt.

Bonaire gaat van oranje naar geel

Bonaire is een van de plekken die van oranje naar geel gaat. Wanneer je heerlijk wilt genieten van een prachtig landschap, zon, zee en strand dan is Bonaire de plek om te bezoeken. Bonaire is onderdeel van de ABC-eilanden en dus onderdeel van het Caribisch gebied. De ABC-eilanden waren en zijn onderdeel van Nederland. Het eiland is een speciale Nederlandse gemeente. Een groot verschil met Nederland is dat er op Bonaire wordt betaald met de Dollar in plaats van de Euro. Daarnaast is het weer er natuurlijk veel beter dan in Nederland. In de wateren rondom het eiland kunnen vakantiegangers fantastisch duiken. De meeste scholen met vissen zwemmen voorbij. Daarnaast is wereld onder water om door een ringetje te halen zo mooi. Ook boven het water is Bonaire een mooi eiland. De rijke flora en fauna zorgen voor een echt vakantiegevoel.

Lees ook:  Rondreis in Azië, een unieke ervaring

Niets meer kwijt raken

Wanneer je besluit om op vakantie te gaan naar Bonaire betekent dit dat er een vlucht moet worden geboekt. Daarnaast moet er ook een hotel worden geboekt of huisje worden gehuurd. Vlak voor vertrek dienen daarnaast de koffers ingepakt te worden. Dit zorgt voor een hoop stress bij veel mensen. Alles moet maar in het koffer passen. Daarnaast mogen de koffers niet te groot zijn want anders moet er worden bijbetaald. Dit moet natuurlijk voorkomen worden. De reis naar Bonaire is ja al best duur. In al deze stress kan het dan wel eens gebeuren dat er wat kwijt raakt. Met een Apple Air Tag zorg je ervoor dat je altijd en overal je spullen kunt vinden. Door de Apple Air Tag te combineren met een air tag hoesje zorg je ervoor dat deze ook nog eens goed beschermt wordt. Zo kun je inpakken zonder zorgen.

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

De mooiste autoroutes in Zuid-Afrika voor een onvergetelijke roadtrip
Tips voor het voorbereiden van een ultieme reis door Australië
Ontdek Langkawi: een paradijsje op aarde
Rondreis in Azië, een unieke ervaring