Een vakantie naar Bonaire

3 mei 2021
260
air tag hoesje

Goed nieuws voor mensen die houden van reizen. Vanaf zaterdag 15 mei wordt het weer mogelijk op reis te gaan. Het kabinet voert dan de volgende versoepeling door. Deze versoepeling heeft betrekking het opzoeken van andere landen. Het kabinet zet de stap om weet te gaan werken met kleurcodes. Het advies om niet naar het buitenland te reizen komt hiermee dan ook te vervallen. De quarantaineplicht blijft wel nog bestaan. Toch zijn er zelfs een aantal landen waarvoor deze plicht ook komt te vervallen. Dit zijn landen waar het aantal besmettingen zo laag ligt dat het gevaar op een coronabesmetting miniem is. Voor al die vakantiegangers betekent dit dus goed nieuws. De eerste vakanties kunnen weer worden geboekt.

Bonaire gaat van oranje naar geel

Bonaire is een van de plekken die van oranje naar geel gaat. Wanneer je heerlijk wilt genieten van een prachtig landschap, zon, zee en strand dan is Bonaire de plek om te bezoeken. Bonaire is onderdeel van de ABC-eilanden en dus onderdeel van het Caribisch gebied. De ABC-eilanden waren en zijn onderdeel van Nederland. Het eiland is een speciale Nederlandse gemeente. Een groot verschil met Nederland is dat er op Bonaire wordt betaald met de Dollar in plaats van de Euro. Daarnaast is het weer er natuurlijk veel beter dan in Nederland. In de wateren rondom het eiland kunnen vakantiegangers fantastisch duiken. De meeste scholen met vissen zwemmen voorbij. Daarnaast is wereld onder water om door een ringetje te halen zo mooi. Ook boven het water is Bonaire een mooi eiland. De rijke flora en fauna zorgen voor een echt vakantiegevoel.

Lees ook:  Visum voor Nieuw-Zeeland aanvragen

Niets meer kwijt raken

Wanneer je besluit om op vakantie te gaan naar Bonaire betekent dit dat er een vlucht moet worden geboekt. Daarnaast moet er ook een hotel worden geboekt of huisje worden gehuurd. Vlak voor vertrek dienen daarnaast de koffers ingepakt te worden. Dit zorgt voor een hoop stress bij veel mensen. Alles moet maar in het koffer passen. Daarnaast mogen de koffers niet te groot zijn want anders moet er worden bijbetaald. Dit moet natuurlijk voorkomen worden. De reis naar Bonaire is ja al best duur. In al deze stress kan het dan wel eens gebeuren dat er wat kwijt raakt. Met een Apple Air Tag zorg je ervoor dat je altijd en overal je spullen kunt vinden. Door de Apple Air Tag te combineren met een air tag hoesje zorg je ervoor dat deze ook nog eens goed beschermt wordt. Zo kun je inpakken zonder zorgen.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down