Een pauw van lepels, juskommen en ander zilverwerk

17 mei 2015
121

Aan Michigan University maken de laatstejaars studenten in kunst en design zich voor hun eindproject. Van alle creaties  steekt deze er met kop en schouder boven uit: een pauw, gemaakt van lepels, 400 meter ijzerdraad, een metalen groentestomer, een juskom en andere metalen voorwerpen die deze studente in haar omgeving vond. Even fascinerend als het eindresultaat is het proces dat ze stap voor stap vastlegde. Prachtig hoe ze al deze voorwerpen op zo'n manier combineert dat de pauw een levensechte uitdrukking krijgt. Alsof hij bijna zijn staart kan opzetten, zijn kop in zijn nek gaat leggen en een luide roep laat horen.
Bekijk het hele proces van lepel tot pauw hieronder:
Een pauw van zilverwerk | Paradijsvogels Magazine Een pauw van zilverwerk | Paradijsvogels Magazine Een pauw van zilverwerk | Paradijsvogels Magazine Een pauw van zilverwerk | Paradijsvogels Magazine
Een pauw van zilverwerk | Paradijsvogels Magazine Een pauw van zilverwerk | Paradijsvogels Magazine
Een pauw van zilverwerk | Paradijsvogels Magazine Een pauw van zilverwerk | Paradijsvogels Magazine Een pauw van zilverwerk | Paradijsvogels Magazine Een pauw van zilverwerk | Paradijsvogels Magazine
Een pauw van zilverwerk | Paradijsvogels Magazine
[hr]
kippengaas kendra hasteBekijk ook deze levensechte sculpturen van dieren, gemaakt van..kippengaas!
 
 
[hr
Meer zien? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]
 

Lees ook:  Verfijnde illustraties geven deze strandkiezels een charmante metamorfose

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Het effect van de natuur op de mens

Hoe kun je optimaal genieten van je tuin?

De 5 leukste bed and breakfast accommodaties in de natuur

Normandië in Frankrijk bezoeken

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings