Een oma

27 augustus 2015
403
oma

Wat is het een voorrecht om een oma te zijn! Knuffelen, verwennen en genieten van de onbezorgde onschuld van de kleinkinderen. Op het prikbord van ZuidZorg Veldhoven verscheen het volgende ontwapenende verhaaltje van een 8-jarige. 'Oma's hoeven niets te doen, alleen er te zijn,' heerlijk toch! Maar ja, 'oma' blijft natuurlijk een beetje een ouderwetse term, lastig te verkroppen als je nog fit en hip in het leven staat. Helemaal als dat schattige kleinkind daar nog een schepje bovenop doet: 'ze zijn zo oud dat ze niet hard kunnen rennen of wilde spelletjes doen [...] en meestal zijn ze dik'!
Los van het feit dat de meeste oma's vandaag de dag nog heel jong zijn, zich fit voelen en zeker gezien mogen worden, is het wel een lief stukje:
oma
Via Zuidzorg Veldhoven

Lees ook:  Zelf een geboortebord maken

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings