Een nieuwe kijk op bloemen

1 januari 2020
64

In de categorie 'nieuwe fototechnieken' schreven we eerder over onderwaterfotografe Vittoria Amati die inspireerde met een kleurrijke in negatief afgedrukte van vissen. Fotograaf Brendan Fitzpatrick zocht ook naar een nieuwe techniek voor het uiten van zijn creativiteit... en koos voor 'röntgenfotografie' voor het geven van een nieuwe kijk op bloemen. Eigenlijk heeft de schoonheid van de natuur wat ons betreft geen filter nodig, maar dit is toch ook weer een lust voor het oog.

 

Brendan Fitzpatrick 5

Brendan Fitzpatrick 7

Brendan Fitzpatrick 8

Brendan Fitzpatrick 9

Brendan Fitzpatrick 1

Foto's: brendanfitzpatrick.com

 

 

Lees ook:  Magische onderwaterwereld

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Alles wat je moet weten over bruine edelstenen

Workation: Werken in een inspirerende omgeving

Sieraden schoonmaken

Alles wat je moet weten over lemurische kristallen

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings