Een muzikale verrassing

15 oktober 2014
145

Onverwachte ontmoetingen en belevenissen hebben vaak de meeste impact. Een onbekende die een complimentje maakt, een mooie muurschildering midden in de stad, een familielid of goede vriend met een verrassende kijk op het leven. Dit filmpje past wat ons betreft zeker in deze categorie. De plaats Cobourg in Canada organiseert ieder jaar het 'Keys To Our Town' initiatief, een kunstproject waarbij gedurende 7 weken een aantal openbare piano's in de stad opduiken. Iedere voorbijganger mag zich vrij voelen om te spelen en zo de straten op te vrolijken met een muzikale bijdrage.
Gedurende 7 weken komt er natuurlijk vanalles voorbij, maar soms worden voorbijgangers onverwacht getrakteerd op een pareltje... wij werden compleet weggeblazen door deze vertolking van 'Say Something'.
 

Bron: youtube

Lees ook:  Duizenden spreeuwen dansen boven een Nederlands veld

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Met fietsvakantie op latere leeftijd, tips en advies

De paradijsvogelplant: zo verzorg je hem

Met jouw fiets op vakantie: tips voor een veilige fietsvakantie

Kun je je yogamat ook als sportmat gebruiken?

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings