Eén moment, duizenden gedachten

31 juli 2015
297

Op grote stations is het altijd een drukte van jewelste, vooral tijdens de spits en in vakantietijd. Vraagt u zich ook wel eens af waar al die mensen vandaan komen en waar ze naartoe gaan? Wat er in hen omgaat, waar ze blij over zijn of juist verdrietig? Zijn ze in gedachten bezig met hun werk, denken ze aan een geliefde of dromen ze over een toekomstige vakantie of het kopen van een nieuwe auto? Kunstenaar Micheal Fernandes besloot onbekende voorbijgangers in Toronto een gezicht te geven, door mensen tijdens een kunstevenement te vragen naar hun gedachten en deze op te schrijven op een gigantisch schoolbord. Zo ontstond een grote collage van menselijke gevoelens en gedachten, waar voorbijgangers even stil kunnen staan om contact te maken: inspirerend, ontroerend en soms ook ontnuchterend. Een aantal mooie voorbeelden:
 
I am coming from a place of stress, I am going to a place of calm (ik was op een plek vol stress, ik ga naar een plek vol kalmte)
I was a student, I am now a teacher (ik was student, ik ben nu leraar)
I miss my dad, he died this summer (ik mis mijn vader, hij overleed deze zomer)
I am going to figure things out (ik ga dingen op een rijtje krijgen)
I am coming from a happy day with the one I love (ik heb een gelukkige dag gehad met degene waar ik van hou)
Een moment van contact | Paradijsvogels Magazine Een moment van contact | Paradijsvogels Magazine
Coverbeeld: Sam Javanrouh via Flickr
 

Lees ook:  Gevonden houten sculpturen worden doorboord met honderden nagels door Jaime Molina

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down