Een magische bloemenzee

23 maart 2015
203

Het moet een magische ervaring zijn. Een ruimte gevuld met prachtige bloemen en planten, die langzaam wijken wanneer een bezoeker dichterbij komt. Alsof je door een tijdloze bubbel loopt, één met je omgeving.
De installatie 'Floating Flower Garden' is een uniek interactief kunstwerk, gemaakt TeamLab, een Japans kunstcollectief. Het is te bezichtigen in Tokyo, maar natuurlijk ook in onderstaande foto's en film.
Floating flower garden: een magische zee van bloemen Floating flower garden 4 Floating flower garden 5 Floating flower garden 9
 

Meer bloemkunst zien? Rebecca Louise Law maakt 3D installaties van honderden bloemen die langzaam vanaf het plafond naar beneden lijken te tuimelen, en kunstenares Sara Illenberger rangschikt bloemen zo dat ze lijken op een fantastisch vuurwerkspektakel.

Lees ook:  Kleurrijke temari kunstwerken voor geluk en vreugde

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings