Een liefdesbrief aan de mist

2 november 2014
156

Eerder deelden we al het stormachtige filmpje van Alex Schueth waarin hij urenlang het golvende wolkendek van een opkomende storm vastlegde. Simon Christen had eenzelfde idee, maar filmde de wolken van bovenaf op de heuvels rondom de baai van San Francisco. Hij noemde zijn project een 'Liefdesbrief aan de mist'. Voor meer dan 2 jaar stond Christen vaak om 5 uur naast zijn bed om vervolgens de heuvels in te rijden, op zoek naar de glooiende, laaghangende mistwolken.
Vaak genoeg kwam hij net te laat en was de mist al verdwenen, waren de wolken te hoog of juist te laag.. Maar af en toe kwam hij precies op het juiste moment. Van die momenten compileerde Christen onderstaand filmpje.
Hij zegt erover: 'Ik hoop dat ik met deze beelden het gevoel van geluk dat ik ervoer tijdens het filmen van deze prachtige voorstellingen, kan overbrengen'.
Het is in ieder geval heerlijk om naar te kijken.

Via Vimeo
 

Lees ook:  Dit zijn de mooiste plekken van IJsland

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings