Een leeuw van bloesem en mos

15 februari 2016
214

Bridget Beth Collins speurt in de natuur naar haar materialen om kunstwerken mee te maken. "Ik houd ervan om op avontuur te gaan in de bossen, bij de watervallen en de grijze, droge velden van de noord-west Pacific. Ik zoek bijna al mijn materiaal in bosjes, weilanden en bossen in mijn buurt. Zelf heb ik in de stad een kleine tuin en mijn moeder heeft een grote, woeste 'geheime' tuin vol met Engelse rozen." Al haar natuurvondsten combineert ze in prachtige voorstellingen van dieren en landschappen. Bloemen, bladeren, zaden en mos: alles krijgt een nieuwe functie in de kunstwerken van Collins. Voor haar is het een ode aan de natuurlijke schoonheid die overal om ons heen te vinden is.

collins natuurcollage2 collins natuurcollage7 collins natuurcollage6 collins natuurcollage5 collins natuurcollage4 collins natuurcollage9 collins natuurcollage8 collins natuurcollage10 collins natuurcollage11 collins natuurcollage

Meer werk van Bridget Beth Collins vindt u hier.

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

 

Lees ook:  Dit mysterieuze herenhuis ging van sloopwoning naar miljoenen optrekje

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings