Een laatste eerbetoon in 100.000 tekeningen

26 juli 2015
192

Wie ooit een dierbare heeft verloren kent het gevoel vast: wat voor anderen waardeloze rommel lijkt, wordt voor de nabestaanden opeens een onbetaalbaar aandenken. Een oude jas, een postzegelverzameling, een oude naaimachine... De grootvader van Lee John Philips liet een oud schuurtje na, boordevol gereedschap. Vele uren bracht hij daar klussend door. Een plek die onlosmakelijk verbonden was met deze beste man. De familie vond het moeilijk om het schuurtje te 'ontmantelen', maar het leek ook nutteloos om het onaangeroerd te laten bestaan.
Tot Lee John Philips de perfecte oplossing bedacht: hij besloot ieder voorwerp in het schuurtje vast te leggen in zijn schetsboek. Een enorme klus, want het schuurtje telt ongeveer 100.000 voorwerpen. Met opperste toewijding en eindeloos geduld laat Philips ieder boutje, schroefje, moertje en schroevendraaier door zijn handen gaan. Een liefdevol laatste eerbetoon, waarmee hij over ongeveer vijf jaar klaar zal zijn. Zal hij dat volhouden?
Eerbetoon in 100.000 tekeningen | Paradijsvogels Magazine Eerbetoon in 100.000 tekeningen | Paradijsvogels Magazine Eerbetoon in 100.000 tekeningen | Paradijsvogels Magazine Eerbetoon in 100.000 tekeningen | Paradijsvogels Magazine Eerbetoon in 100.000 tekeningen | Paradijsvogels Magazine Eerbetoon in 100.000 tekeningen | Paradijsvogels Magazine Eerbetoon in 100.000 tekeningen | Paradijsvogels Magazine Eerbetoon in 100.000 tekeningen | Paradijsvogels Magazine Eerbetoon in 100.000 tekeningen | Paradijsvogels Magazine Eerbetoon in 100.000 tekeningen | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Het toppunt van creativiteit

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings