Een kleurrijke ode van papier aan de natuur

1 februari 2017
98

"Hoe meer ik met papier werk, des te meer mogelijkheden ik ontdek!"

De Britse kunstenares Helen Musselwhite brengt haar fantasie tot leven met papier. Rijk aan kleur en details zijn haar werken een optimistische ode aan de natuur. "Veel van mijn inspiratie haal ik uit mijn omgeving, het Britse landschap blijft me verbazen", schrijft Helen op haar website. "Als ik mijn hond uitlaat zie ik hoe de natuur om mij heen met de dag verandert - het is een oneindige bron van plezier." 

helen musselwhite helen musselwhite2 helen musselwhite4 helen musselwhite5 helen musselwhite6 helen musselwhite7 helen musselwhite8 helen musselwhite9

 

Lees ook:  Georganiseerde chaos

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Het effect van de natuur op de mens

Hoe kun je optimaal genieten van je tuin?

De 5 leukste bed and breakfast accommodaties in de natuur

Normandië in Frankrijk bezoeken

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings