Een kleurrijke mix van verf, honing, melk en olie

28 augustus 2015
225
film kunst verf

Thomas Blanchard gebruikt verf om kunst mee te maken. Tot zover niets nieuws. Maar wat als we zeggen dat hij naast verf ook olie, melk en honing gebruikt? En dat hij de verf niet gebruikt om mee te schilderen, maar om het te filmen? De Franse regisseur liet de eerder genoemde ingrediënten mengen onder een macrolens en voilá, een bijzondere film was het resultaat. 'The colors of feelings' noemt hij het zelf, verwijzend naar de analogie met een kleurrijke mix aan gevoelens als boosheid, verdriet, geluk en liefde, die zich ook vaak langzaam met elkaar vermengen en uiteindelijk weer vervagen.
Wij krijgen de neiging om thuis ook aan de slag te gaan met deze huis- tuin- en keukeningredienten, maar we hebben het voorgevoel dat dat vooral een grote kliederboel wordt... des te meer is het genieten van deze wonderschone video!

Bron: vimeo.com

Lees ook:  Picasso tekent met licht

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings