Een kattenvacht in aquarel

24 februari 2015
160

De kunst van de eenvoud in de kunst: de Servische schilder Endre Penovác weet met slechts een paar streken van zijn kwast en pen perfect aaibare katten neer te zetten. De manier waarop hij gebruik maakt van de eigenschappen van aquarel zorgen voor een tastbaar effect van een zachte kattenvacht. De scherpe lijnen van onverdunde verf en pen creëren een mooi contrasterend effect. Met een echt kattenblik kijken de dieren ons aan, hun karakter kun je onmiskenbaar uittekenen.
Penovác verkoopt zijn werk via Saatchi.
penovac penovac2 penovac3 penovac4 penovac6 penovac7 penovac8
 

Lees ook:  De blauwe stad van Marokko | Overnachten

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Het effect van de natuur op de mens

Hoe kun je optimaal genieten van je tuin?

Normandië in Frankrijk bezoeken

Hoe bewaar je de innerlijke rust als je op zoek bent naar een huis

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings