Een inspirerende dosis 'girlpower' - voor jonge én oude meisjes

15 juni 2014
30

'Je gooit als een meisje'... op enig moment in ons leven is deze metafoor tot een belediging geworden. 'Als een meisje' geeft aan dat je niet bepaald hoge ogen gooit bij de afzender.
Maar waarom niet? Waarom zouden meisjes - jong en oud - niet trots mogen zijn op het feit dat ze een meisje zijn...en dus per definitie alles als een meisje doen? Wij vinden het stukje 'girlpower' dat deze video laat zien heel mooi en hopen dat iedereen, ongeacht leeftijd, trots blijft op het kleine meisje in haar!
Ps: vooral de eerste 1,5 minuut zijn heel mooi, daarna krijgt het Amerikaanse red-de-wereld-gevoel een beetje de overhand..

Bron: Youtube

Lees ook:  Schilderijen van het Rijksmuseum komen tot leven

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een goed gevoel hebben is het halve werk

Het principe van vrouwen en haarvrij, wat vinden we ervan?

De betekenis van de kleur van je ogen

Creatief met kleding

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings