Een hypnotiserende dans van waterdruppels

1 februari 2016
22

Hoe goed we ook zouden kijken, voor het blote oog blijft er vaak nog veel schoonheid verborgen. Gelukkig helpt de techniek een handje bij het vastleggen van deze dansende waterdruppels. Mooi om te zien hoe er in zulke kleine en alledaagse fenomenen een bijna hypnotiserend schoonheid te vinden is:

[hr]

Bekijk ook: Waterdruppels, de parels van de natuur | Fotoserie

waterdruppels

 

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  De goedheid van de mens

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wat is reflectief luisteren en hoe werkt het?

Dit zijn de woontrends van dit moment

De mooiste plekken om te zien in Curacao

De leukste ideeën voor Vaderdag!

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings