Een goed begin van de dag | Dansen in de tram

12 november 2014
34

Deze man trekt alles uit de kast om op een reguliere ochtend in de tram van Australië zijn medepassagiers een vrolijk begin van de dag te bezorgen. Een aantal mensen blijft lang vertwijfeld om zich heen kijken: Wat gebeurt er? Meedoen? Volgende halte uit de tram springen?
Maar ook de sceptici kunnen uiteindelijk niet om de aanstekelijke dansbewegingen heen. Het motto van de initiatiefnemer: 'Ik wil gewoon een beetje geluk verspreiden'. Zo willen wij wel elke dag beginnen..

Via: youtube

Lees ook:  Dit zijn de allermooiste kerstmarkten van Duitsland 2021

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een goed gevoel hebben is het halve werk

Het principe van vrouwen en haarvrij, wat vinden we ervan?

De betekenis van de kleur van je ogen

Creatief met kleding

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings