Een gigantische boomtunnel van kleine stukjes hout

11 november 2014
32

Het plaatje van de kronkelende boomtakken in deze moderne ruimte is al prachtig. En dan te bedenken dat dit geen echte bomen zijn, maar een installatie van kleine stukjes hout. En dat deze installatie zo groot is, dat bezoekers aan het museum voor hedendaagse kunst van de universiteit van São Paolo er doorheen kunnen lopen als in een tunnel.
Deze installatie heet Transarquitetônica en is gemaakt door kunstenaar Henrique Oliveira. Op onderstaande foto's ziet u niet alleen hoe het kunstwerk er van binnen uitziet, maar ook hoe het tot stand is gekomen.
Henrique Oliveira 1 Henrique Oliveira 2 Henrique Oliveira 3 Henrique Oliveira 4 Henrique Oliveira 5 Henrique Oliveira 6 Henrique Oliveira 7 Henrique Oliveira 8 Henrique Oliveira 9 Henrique Oliveira 10Bron: www.mac.usp.br

Lees ook:  Een handige app voor vogelaars

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een goed gevoel hebben is het halve werk

Het principe van vrouwen en haarvrij, wat vinden we ervan?

De betekenis van de kleur van je ogen

Creatief met kleding

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings