Een gebreide groentetuin

17 maart 2016
863

In Letland wonen een moeder en dochter die een creatieve onderneming zijn gestart: het breien van aubergines, preistengels, knoflooktenen en de rest van de groentetuin! "We kunnen ons niet meer herinneren hoe het allemaal begon. Sommige mensen noemden ons verzamelaars van knutselspullen, maar geloof me, we hebben een plan voor elke kraal in huis! Sommige dingen moeten gewoon wat langer wachten totdat het hun tijd is."

Alternatief speelgoed

Wat begon met een pure liefde voor knutselen en vooral voor breien, groeide uit tot een serieuze dagtaak. Op een dag besloten moeder en dochter dat het tijd werd om hun creaties met de wereld te delen en openden ze hun online winkel MapleApple via Etsy, de marktplaats voor handgemaakte en vintage spullen. Vooral hun gebreide groenten vallen op, erg leuk als speelgoed voor de kleinen op aarde die zo weer eens wat anders leren over de wereld dan wanneer ze met een barbie spelen. Inmiddels verkopen ze hun groenten wereldwijd en het plezier van het ondernemersduo groeit: "Het gevoel wanneer we een pakketje sturen naar een klant aan de andere kant van de wereld voelt awesome!"

Bekijk hier nog meer gebreide groenten!

gebreide groenten

gebreide groenten2

gebreide groenten4

gebreide groenten5

gebreide groenten6

gebreide groenten7

gebreide groenten8

gebreide groenten9

gebreide groenten10

[hr]

Anderen lazen ook: De positieve gezondheidseffecten van breien

breien is gezond

Lees ook:  Lekker genieten van tuinplanten voor iedereen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

Eindelijk wonen op jezelf, hoe pak jij dat aan?

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down