Een expo ter ere van Jimi Hendrix in London

6 oktober 2020
198

Een grote tentoonstelling ter gelegenheid van de 50e verjaardag van het overlijden van Jimi Hendrix is ​​net geopend in Londen. Bold as Love, Celebrating Hendrix brengt zeldzame foto's samen van de iconische muzikant, zanger en componist - waarvan sommige niet eerder gepubliceerd waren - gemaakt door bekende fotografen, waaronder Ed Caraeff, Baron Wolman, Gered Mankowitz, David Montgomery, Ulvis Alberts en wijlen Charles Everest.

Het is belangrijk op te merken dat de tentoonstelling, die plaatsvindt in Masterpiece Art op Norland Place,  een deel van de persoonlijke uitrusting omvat die door Hendrix werd gebruikt om te spelen voor de 600.000 toeschouwers op het Woodstock festival. Wat tevens zijn laatste optreden was op Britse bodem.

Lees ook:  Is culturele diversiteit op de werkvloer belangrijk?

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings